Inchirieri auto / masini, rent a car in N/A aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in N/A Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in N/A Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in N/A.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in N/A aeroport, Masini de inchiriat in N/A aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in N/A Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in N/A.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini N/A Masini de inchiriat N/A Rent a Car N/A Romania Inchirieri microbuz..

Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Apreciem increderea pe care ne-ati acordat-o si facem tot posibilul sa va protejam toate informatiile personale pe care le-ati furnizat. Acest document, pe care il actualizam din cand in cand, descrie cum folosim si procesam informatiile dumneavoastra personale. El deasemenea va spune cum ne puteti contacta daca aveti intrebari referitoare la datele dumneavoastra personale.

RentACarClujNapoca.com ofera servicii de inchirieri auto online prin paginile web si aplicatiile mobile ale sale si prin alte platforme online ca pagini web partenere. Informatiile urmatoare se aplica la toate aceste platforme.

Confidentialitate

Ce tip de informatii personale foloseste RentACarClujNapoca.com?

Cand faceti o rezervare sau cereti o oferta de pret, va vor fi solicitate informatii necesare pentru a putea finaliza inchirierea auto. Aceste informatii pot include: numele soferului, varsta, detalii de contact (email, adresa si numar de telefon), data si locul nasterii, detaliile actului de identitate, detaliile permisului de conducere si detalii referitoare la plati.

Pentru a face mai usor management-ul rezervarilor, intotdeauna puteti folosi adresa dumneavoastra de e-mail si codul rezervarii pentru a face acest lucru posibil.

Cand vizitati pagina noastra web, chiar si daca nu faceti nicio rezervare, putem sa colectam informatii, cum ar fi adresa IP, ce aplicatie folositi, informatii despre calculatorul folosit si sistemul de operare, setari de limba si paginile pe care vi le-am afisat. Daca folositi un dispozitiv mobil, putem deasemenea sa colectam date care identifica tipul de dispozitiv, setari specifice si caracteristici ca latitudine/longitudine. Este posibil sa calculam si procesam date referitoare la aplicatiile instalate in dispozitivul mobil ca numele aplicatiei, descrierea si categoria careia ii apartine. Nicio informatie din cele enumerate nu poate sa ne spuna cine sunteti, dar pot fi considerate informatii personale.

Informatiile tale personale, furnizate in momentul in care s-a efectuat o rezervare sau cand s-a trimis un mesaj de contact, nu vor fi niciodata furnizate altei parti exceptand furnizorul vehiculului inchiriat.

NU folosim datele dumneavoastra personate pentru statistici sau ca sa va identificam ulterior. Singura identificare este posibila cand dumneavoastra doriti acest lucru (efectuati o rezervare pentru un vehicul de inchiriat sau doriti sa administrati o rezervare anterioara) si se efectueaza doar in scopul pre-completarii formularului cu datele dumneavoastra, date furnizate anterior in mod constient.

Deasemenea, putem primi informatii cand folositi unele servicii sociale.

De ce RentACarClujNapoca.com colecteaza, foloseste si da mai departe informatii personale?

Rezervari:
In primul rand si cel mai important, folosim informatii personale pentru a completa si administra inchirierea auto si trimiterea acestor date furnizorului in vederea intocmirii contractului.
Serviciul clienti
Furnizam serviciul de suport international clienti 24/7 din birourile noastre, in 4 limbi. Partajarea informatiilor dumneavoastra cu personalul serviciului clienti ne pune in posibilitatea de a va raspunde atunci cand aveti nevoie de noi - incluzand ajutorul ca sa puteti gasi cea mai buna oferta si sa va raspundem la intrebarile legata de rezervarea dumneavoastra.
Comentariile clientilor
Putem sa folosim datele dumneavoastra de contact pentru a va invita sa ne raspundeti unui scurt chestionar legat de inchirierea dumneavoastra. Rezultatele acestui chestionar vor fi folosite pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile dumneavoastra si sa imbunatatim serviciul pe care partenerii nostri de inchirieri auto il furnizeaza clientilor nostri.
Activitati de marketing
Putem folosi informatiile dumneavoastra pentru campanii de marketing, in masura permisa de lege. De exemplu:
- Poti alege sa te inscrii la Ofertele noaste Speciale ca sa primesti e-mail cu promotiile sau serviciile noi oferite. Deasemenea, poti sa renunti la aceste servicii oricand prin folosirea legaturii web de dezabonare continut in e-mail-urile trimise catre tine.
- In functie de informatiile furnizate, oferte individuale pot fi afisate pe pagina web RentACarClujNapoca.com, in aplicatiile mobile sau in paginile web ale partenerilor, inbcluzand site-urile sociale.
- Cand credem ca o oferta particulara poate fi in interesul dumneavoastra, putem decide sa te contactam telefonic pentru a o prezenta.
Alte forme de comunicatie
Pot exista alte metode in care putem veni in contact prin e-mail, telefon sau prin SMS in functie de informatiile de contact furnizate. Pot exista urmatoarele motive pentru acest lucru:
- Trebuie sa-ti raspundem si sa rezolvam cereri pe care le puteti avea.
- Daca nu ati finalizat o rezervare online, putem sa-ti trimitem un e-mail ca sa-ti reamintim sa continui acea rezervare. Credem ca acest serviciu aditional iti este util deoarece te ajuta sa continui cu rezervarea fara sa mai cauti inca odata autoturismul si sa furnizezi toate detaliile de la zero.
- Cand folosesti serviciile noastre, putem sa-ti trimitem un chestionar sau sa te invitam sa ne furnizezi un comentariu legat de experienta ta cu RentACarClujNapoca.com.
- Putem deasemenea sa trimitem materiale legate de rezervarea dumneavoastra, cum ar fi modalitatea de contact a RentACarClujNapoca.com si a furnizorului in cazul in care aveti nevoie de asistenta, sau un sumar ar rezervarilor anterioare facute prin intermediul RentACarClujNapoca.com.
Sondarea Piata
Cateodata intrebam clientii nostri daca vor sa ia parte la sondarea pietei. Orice informatie personala suplimentara furnizata in cadrul acestei sondari de piata va putea fi folosita doar cu acordul dumneavoastra.
Detectarea fraudelor si
prevenirea lor
Putem folosi informatiile personale pentru detectarea si prevenirea fraudelor si a altor activitati ilegale sau neautorizate.
Imbunatatirea serviciilor
oferite
In final, putem sa folosim informatiile cu caracter personal pentru analize care sa imbunatateasca serviciile noastre, care sa imbunatateasca experienta utilizatorului si sa imbunatateasca calitatea si functionalitatea serviciilor online.

Cum distribuie RentACarClujNapoca.com informatiile mele cu partenerii?

In anumite circumstante, putem sa distribuim informatiile catre parteneri.

Autoturismul pe care l-ai inchiriat:
Ca sa se poata completa o rezervare, este posibil sa fie nevoie sa furnizam detalii catre furnizorul de inchirieri auto. Aceste informatii pot include numele, varsta, detalii de contact (e-mail, adresa, numar de telefon), data si locul nasterii, informatiile legate de pasaport, permis de conducere, informatii legate de plata si orice alte preferinte furnizate in momentul in care s-a facut rezervarea.

Alte companii din cadrul familiei RentACarClujNapoca.com:
Ca sa te putem ajuta pe parcursul derularii procesului de rezervare, informatiile tale pot fi distribuite catre membrii familiei RentACarClujNapoca.com. Ca sa aflii mai multe despre familia RentACarClujNapoca.com, viziteaza Partenerii Nostri. Informatiile tale pot fi deasemenea distribuite in cadrul familiei noastre si analizate astfel incat sa-ti putem furniza oferte turistice care pot sa fie in interesul dumneavoastra si sa-ti oferim un serviciu personalizat.

Alti furnizori parteneri:
Putem sa folosim alti furnizori de servicii care sa analizeze informatiile dumneavoastra personale in numele nostru pentru motivele enumerate mai sus. De exemplu, putem folosi diversi furnizori de servicii care sa trimita informatiile legate de rezervarea autoturismului, in numele nostru, catre furnizorul de inchirieri auto, sau putem sa instruim alti parteneri sa te contacteze. Cand o rezervare necesita plata in avans, putem deasemenea lucra cu parteneri care sa proceseze plata. Putem deasemenea sa colaboram cu alti parteneri pentru reclama pe alte platforme sau sa implicam alte firme in furnizarea de analize. Acesti diversi furnizori implicati in furnizarea oricarui serviciu va trebui sa respecte un contract de confidentialitate si nu li se va permite sa foloseasca informatiile personale in niciun alt scop decat cele specificate mai sus.

Partenerii de afaceri:
Putem lucra cu pagini web partenere pentru a ne distribui autoturismele listate pe pagina noastra web sau pe aplicatiile mobile, pe tot globul. Cand faceti o rezervare pe una din paginile web ale partenerilor, informatii personale furnizate catre acestia pot fi distribuite catre noi. In mod similar, noi putem sa le furnizam informatii partenerilor, de exemplu, ca sa se poata finaliza o rezervare si ca acestia sa poata face interogari referitoare la rezervare si pentru activitati de promovare. In acest context, informatiile tale sunt guvernate de acordul de confidentialitate al acestor parteneri.

Autoritatile competente:
Putem sa distribuim informatii personale cu autoritatile guvernamentale sau autoritatile de investigatie daca acestea sunt cerute prin lege (sau orice alt regulament cu efect de lege). Aceste cerinte includ decizii ale curtii, citatii si ordine venite de la un proces legal sau investigatii penale. Putem deasemenea sa furnizam informatii personale daca acest lucru este strict necesar ca sa putem preveni, detecta sau urmari penal acte ilegale.

Cum face uz RentACarClujNapoca.com de dispozitivele mobile?

Avem deasemenea aplicatii gratuite pentru o varietate de dispozitive mobile. Aceste aplicatii colecteaza si proceseaza informatii personale in acelasi mod in care o face si pagina web - si deasemenea iti permite sa folosesti metode de localizare a unui furnizor de inchirieri auto local.

Securitate

Ce masuri de securitate foloseste RentACarClujNapoca.com pentru a proteja informatiile cu caracter personal?

In concordanta cu legile de protectie a datelor cu caracter personal din Romania si Uniunea Europeana, avem puse in aplicare metode rezonabile de prevenire a accesului neautorizat sau de folosire frauduloasa a datelor cu caracter personal.

Folosim sisteme si proceduri de protectie a datelor furnizate. Folosim deasemenea, proceduri tehnice si fizice de restrictionare a accesului la informatii personale pe serverele noastre. Doar personalul autorizat are acces la aceste informatii personale in conformitate cu fisa postului.

Contact

Cum poti controla informatiile cu caracter personal furnizate catre RentACarClujNapoca.com?

In orice moment aveti dreptul sa modificati datele cu caracter personal furnizate. Poti oricand sa ceri aceste date; in masura in care am pastrat astfel de date, puteti sa le solicitati la adresa de e-mail: office@RomanianCarHire.com. Va rugam sa folositi ca subiect in e-mail 'cerere date personale'.

Daca detaliile dumneavoastra personale sunt incorecte, le vom schimba la cerere. Poti deasemenea oricand sa ne soliciti sa inlaturam datele cu caracter personal din baza noastra de date trimitand un e-mail la adresa de mai sus.

Daca aveti orice intrebare, ingrijorare sau cometarii legate de practicile noastre referitoare la Politicile de Confidentialitate, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@RomanianCarHire.com. Va rugam sa folositi ca subiect "Confidentialitate" in e-mailul trimis catre noi. RentACarClujNapoca.com are birourile in str. Fantanilor nr. 37, bl. B2, parter, Iasi, Romania.
text