Inchirieri auto / masini, rent a car in N/A aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in N/A Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in N/A Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in N/A.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in N/A aeroport, Masini de inchiriat in N/A aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in N/A Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in N/A.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini N/A Masini de inchiriat N/A Rent a Car N/A Romania Inchirieri microbuz..

Termeni si Conditii

Intelegere intre Utilizator si RentACarClujNapoca.com

RentACarClujNapoca.com este un nume de tranzactionare al unei companii inregistrate in Romania. Aceasta pagina web ('Pagina web') este destinata pentru uz personal, necomercial. Acest acord descrie termenii si conditiile aplicabile serviciilor disponibile prin intermediul aceste pagini web. Acest acord descrie responsabilitatile utilizatorului si, printre alte lucruri, limite si raspunderi ale RentACarClujNapoca.com. INAINTE DE A UTILIZA ORICARE DIN ACESTE SERVICII, VA RUGAM SA CITITI IN TOTALITATE SI CU ATENTIE ACEST ACORD. PRIN ACCESAREA ORICAREI ARII DISPONIBILE IN ACEASTA PAGINA WEB, UTILIZATORII ('UTILIZATORI' SAU 'DUMNEAVOASTRA') SUNTETI DE ACORD SA FITI LEGAL OBLIGAT SI FARA LIMITE , CALIFICAT SAU PENTRU A SCHIMBA SI A ACCEPTA ACESTI TERMENI SI CONDITII CARE CONSTITUIE ACORDUL NOSTRU 'ACORD'. Daca in orice moment nu mai sunteti de acord cu orice parte a acestui Acord, TREBUIE SA INCETATI FOLOSIREA ACESTEI PAGINI WEB. RentACarClujNapoca.com isi rezerva dreptul, la discretia sa, sa modifice sau sa schimbe acest Acord in orice moment prin publicarea variantei modificate pe aceasta pagina web. Va recomandam sa revizuiti acesti termeni si conditii periodic. Versiunea modificata devine noul acord din momentul in care este publicata pe aceasta pagina web iar versiunea precedenta isi inceteaza aplicabilitatea. Acest Acord nu poate fi modificat altfel, decat in scris si cu semnatura ambelor parti. RentACarClujNapoca.com incorporeaza in continuare, prin referinta, RentACarClujNapoca.com Politica de Confidentialitate.

FARA NICIO LIMITARE A ALTOR PREVEDERI A ACESTUI ACORD, VA ESTE INTERZIS SA FOLOSITI ACEASTA PAGINA WEB PENTRU ORICE SCOP ILEGAL SAU INTERZIS DE PREZENTUL ACORD SI / SAU DE ORICARE ALTI TERMENI SUPLIMENTARI. ACCESUL LA ACEASTA PAGINA WEB POATE FI LIMITAT IMEDIAT DE RentACarClujNapoca.com ASA CUM CONSIDERA DE CUVIINTA, CU SAU FARA NOTIFICARE, DACA NU RESPECTATI PREVEDERILE DIN ACEST ACORD SI / SAU TERMENI SUPLIMENTARI SAU PENTRU ORICE ALT MOTIV, SAU NICIUN MOTIV.

Termeni si Conditii Generale

Pagina web RentACarClujNapoca.com

Acesti Termeni si Conditii se aplica tranzactiilor efectuate prin intermediul paginii web a RentACarClujNapoca.com. Produsele sau serviciile achizitionate prin intermediul paginii web a RentACarClujNapoca.com sunt oferite de RentACarClujNapoca.com, si Termenii si Conditiile RentACarClujNapoca.com guverneaza acele tranzactii. Termenii si Conditiile paginii web a RentACarClujNapoca.com sunt aplicabili la orice tranzactie efectuata pe pagina web a RentACarClujNapoca.com.

Pagina web RentACarClujNapoca.com este detinuta de IMA Solutions SRL, companie inregistrata si care functioneaza conform regulilor si legilor aplicabile in Romania. IMA Solutions SRL este inregistrata sub numarul unic 33931153 avand sediul social la adresa: str. Fantanilor nr. 37, bl. B2, parter, Mun. Iasi, Jud. Iasi, Romania.

Drepturile de autor

Dumneavoastra, utilizatorul, ati luat la cunostinta ca tot continutul inclus pe aceasta pagina web, incluzand informatii, date, software, poze, grafice, filme, fonturi, grafica, muzica, sunete, fotografii, ilustratii, harti, schite, icon-uri, texte sau orice alt material (denumit 'Continut') si aranjamentul si modul de prezentare a continutului proprietate intelectuala si drepturile de autor apartin RentACarClujNapoca.com si/sau furnizorilor parteneri incluzand, fara limitare, furnizori de inchirieri auto si alti furnizori de servicii turistice care furnizeaza servicii turistice sau alte servicii prin intermediul acestei pagini web ('Furnizori'). Reproducerea sau stocarea oricarei informatii sau munca obtinuta de pe aceasta pagina web, in orice forma, continut media sau tehnologie existenta sau dezvoltata, intra sub incidenta legilor aplicabile, si a tuturor legilor, tratatelor si conventiilor internationale a dreptului de autor, incluzand fara limita, Conventia de la Berna si Conventia Universala a Dreptului de autor (Universal Copyright Convention).

Marca inregistrata

'RentACarClujNapoca.com' este un serviciu inregistrat. Alt produs sau nume de companie identificat pe aceasta pagina web pot fi marci inregistrate, nume de tranzactionare, nume de servicii, emblema, simbol sau alta denumire de proprietate a RentACarClujNapoca.com sau a altor parteneri. Utilizarea pe aceasta pagina web a oricarui nume, nume de tranzactionare, marca inregistrata, nume de serviciu, emblema, simbol sau orice alta denumire de proprietate sau marca apartinand oricarui furnizor, si disponibilitatea produselor sau serviciilor specifice de la acesti furnizori prin intermediul acestei pagini web, nu trebuie sa fie interpretata ca o sponsorizare sau o aprobare a acestui site de catre orice parte terta, sau participarea oricarei terte parte in oferirea de produse si servicii sau informatii prin aceasta pagina web.

Licenta de utilizare acceptata

RentACarClujNapoca.com garanteaza limitat, pentru uz personal, netransferabil, fara drept de sub-licentiere, o revocabila licenta de utilizare a acestei pagini web doar in modul expres permis in acest Acord. Exceptie de la aceasta licenta limitata, nu garantam niciun alt drept sau licenta cu privire la aceasta pagina web; orice drept sau licenta nespecificata in mod expres aici este limitata si protejata. Continutul si informatiile de pe aceasta pagina web (incluzand, fara limitare, preturi si disponibilitatea produselor turistice), ca deasemenea si infrastructura folosita pentru a furniza acest continut si informatii, este proprietatea RentACarClujNapoca.com sau a furnizorilor sai. In consecinta, ca o conditie de utilizare a acestei pagini web, dumneavoastra sunteti de acord sa nu folositi aceasta pagina web sau continutul ori informatiile pentru orice uz comercial sau nepersonal (direct sau indirect) sau pentru orice alt scop contrar legii sau restrictionat de acest Acord. In timp ce puteti face copii limitate ale itinerariului (si a documentelor necesare) de calatorie sau a serviciilor achizitionate prin intermediul acestei pagini web, sunteti de acord sa nu le modificati, copiati, distribuiti, transmite, afisa, reproduce, publica, licentia, crea copii derivate de la original, transfera, comercializa sau re-comercializa orice informatie, software, produse, sau servicii obtinute prin intermediul acestei pagini web. In plus, daca aveti sau nu un acord comercial, sunteti de acord sa nu:
i.
accesati, monitorizati sau copiati orice continut sau informatie de pe aceasta pagina web utilizand orice robot, spider, scraper sau orice mecanism automat sau orice proces manual in orice scop fara aprobarea expresa in scris a RentACarClujNapoca.com;
ii.
viola restrictiile in orice excludere la accesul continutului de catre roboti, acces specificat in antetul paginii web sau sa nu luati in seama orice masuri de prevenire a accesului catre anumite arii a acestei pagini web;
iii.
lua orice actiune care impune, sau poate impune, la discretia RentACarClujNapoca.com, o sarcina nerezonabila sau disproportionat de mare a infrastructurii RentACarClujNapoca.com; sau
iv.
crea legaturi ascunse catre orice portiune a acestei pagini web (incluzand, fara limitare, calea de achizitionare a oricaror produse sau servicii turistice) in orice scop fara acordul expres scris al RentACarClujNapoca.com.
v.
furniza orice postari ilegale (in concordanta cu legile locale, statale, federale, sau legile si regulile internationale) catre sau prin intermediul acestei pagini web, sau orice alte postari care sustin activitati ilegale.
vi.
livra, sau furniza legaturi catre, orice postari care contin materiale care ar putea fi considerate daunatoare, obscene, pornografice, indecente, abuzive, violente, profanatoare, jignitoare, amenintatoare, de hartuire, de ura sau in orice alt mod innacceptabile.
vii.
livra, sau furniza legaturi catre, orice postari care contin materiale care hartuiesc, victimizeaza, degradeaza, sau intimideaza un individ sau un grup de indivizi pe baza de religie, rasa, etnie, orientare sexuala, gen, varsta, sau dizabilitate.
viii.
livra sau furniza legaturi catre orice postare care contine material defaimator, fals sau calomniator.
ix.
furniza orice postare care incalca sau violeaza orice drept de proprietate intelectuala sau orice drept a oricarei entitati sau persoane, incluzand, fara limita, drepturi de autor, patente, marci inregistrate, secrete comerciale guvernante de legi, dreptul la confidentialitate, sau publicitate.
x.
furniza orice postare pentru care nu aveti dreptul sa o faceti disponibila in conformitate cu legislatia in vigoare sau relatiile contractuale sau fiduciare.
xi.
sa va dati drept o alta persoana sau entitate ori uz de fals sau sa reprezentati in mod ilegal o alta persoana sau entitate, sau sa adoptati o identitate falsa daca scopul acestui fapt este de a induce in eroare, insela sau frauda pe altcineva.
xii.
manipula identificatorii, inclusiv prin antete false, in scopul de a ascunde originea oricarei postari pe care o livrati.
xiii.
folosi aceasta pagina web, in orice mod care ar putea dezactiva, supraincarca, sau afecta ori altera interfata cu utilizatorul ori a calculatoarelor sau dispozitivelor utilizatorilor sau provoca daune, intreruperea sau a limita functionarea oricarui produs software, hardware sau retea conectata sau echipament de telecomunicatii.
xiv.
incerca sa obtineti acces neautorizat la aceasta pagina web, orice alta pagina web partenera, alte conturi, sisteme informatice, sau retele conectate la aceasta pagina web, prin intermediul spargere, fortarea accesului sau orice alta metoda.
xv.
obtina sau sa incerce sa obtina prin orice mijloc orice material sau informatie care in mod intentionat nu este publica pe aceasta pagina web, incluzand recoltarea sau colectarea de astfel de informatii despre altii cum ar fi adresele de e-mail.
Puteti utiliza aceasta pagina web doar in scopul de a efectua rezervari legitime, cumpara sau cere oferte de produse sau servicii oferite (fiecare identificata ca "Cerere") si este interzis sa se foloseasca aceasta pagina web pentru a face speculatii, Cereri false sau alte Cereri in anticiparea unei cereri. Declarati ca aveti varsta legala suficienta pentru a crea obligatii juridice legale pentru orice responsabilitate generata de utilizarea de catre dumneavoastra a acestei pagini web. Sunteti de acord sa furnizati informati corecte si adevarate in conexiune cu utilizarea acestei pagini web si sunteti de acord sa va actualizati imediat informatiile personale (in caz ca sunt modificari aparute) pentru ca acestea sa fie mereu complete, curente si corecte. Reprezinta o incalcare a legii sa plasati orice cerere sub un nume fals sau folosind o metoda invalida de plata. Va rugam sa luati aminte ca si in cazul in care nu ne furnizati numele real, browser-ul dumneavoastra web ne transmite o adresa unica de internet care poate fi folosita de catre autoritatile competente in identificarea dumneavoastra. Utilizatorii fraudulenti vor fi urmariti penal si vom solicita aplicarea pedepsei legale maxime.

RentACarClujNapoca.com isi rezerva dreptul de a anula orice cerere de inchiriere auto sau orice alta tranzactie despre care avem presupuneri ca ar fi false, incluzand fara limitare, utilizarea unei metode de plata false.

Politica de Confidentialitate

Confirmati ca ati citit Politica de Confidentialitate, termeni si puncte care se includ aici, si sunteti de acord cu faptul ca termenii acestei politici de confidentialitate sunt rezonabili si satisfacatori pentru dumneavoastra. Sunteti de acord cu utilizarea datelor dumneavoastra personale de catre RentACarClujNapoca.com si/sau partenerii terti, furnizori si distribuitori in concordanta cu termenii si in scopurile stabilite de Politica de Confidentialitate. In masura permisa de lege, RentACarClujNapoca.com nu face nicio reprezentare sau garantie cu privire la suficienta masurilor de securitate utilizate pentru manipularea si stocarea datelor. RentACarClujNapoca.com nu va fi responsabil pentru orice daune reale directe sau indirecte care rezulta dintr-o lacuna in legatura cu Politica de Confidentialitate sau pentru o bresa de securitate sau problema tehnica.

Declinarea Garantiei

IN MASURA IN CARE UN FURNIZOR A FOST DE ACORD ALTFEL, TOT CONTINUTUL, INCLUZAND SOFTWARE, PRODUSE, SERVICII, INFORMATII, TEXT SI GRAFICA REFERITOARE CONTINUTA IN SAU DISPONIBILA PRIN INTERMEDIUL PAGINII WEB SUB FORMA 'ASA CUM ESTE' 'CA DISPONIBILA'. RentACarClujNapoca.com NU FACE NICIO DECLARATIE SAU GARANTIE DE ORICE FEL, IMPLICITA SAU EXPLICITA, CU PRIVIRE LA UTILIZAREA SAU PREZENTAREA INFORMATIILOR SAU CONTINUTULUI PE ACEASTA PAGINA WEB IN MASURA PERMISA DE LEGE, RentACarClujNapoca.com DEZAVUEAZA ORICE DECLARATIE SAU GARANTIE DE ORICE FEL, IMPLICITA SAU EXPLICITA, DAR FARA A SE LIMITA LA, GARANTIA DE VANDABILITATE SAU EFORT DE PRODUCTIE SATISFACATOR, CONTINUTULUI INFORMATIONAL, TITLU, SAU O INCALCARE A DREPTULUI TERTILOR. RentACarClujNapoca.com NU GARANTEAZA NICIO OBLIGATIE SAU DECLARATIE CA ACEASTA PAGINA WEB VA FUNCTIONA FARA ERORI SI NEINTRERUPT, CA ERORILE VOR FI CORECTATE, SAU CA ACEASTA PAGINA WEB SAU SERVERELE SALE NU VOR CONTINE VIRUSI SI/SAU ORICE COMPONENTA DAUNATOARE. RentACarClujNapoca.com NU GARANTEAZA NICIO OBLIGATIE SAU DECLARATIE IN LEGATURA CU DISPONIBILITATEA, ACURATETEA, FIABILITATEA, COMPLETITUDINEA, SAU ACTUALITATEA ORICARUI MATERIAL DE ORICE FEL CONTINUT IN INTERIORUL ACESTEI PAGINI WEB IN ORICE SCOP, INCLUZAND SOFTWARE, PRODUSE, SERVICII, INFORMATII, TEXTE SI CONTINUT GRAFIC.

RentACarClujNapoca.com NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ORICE DEFECTIUNI GENERATE DE ERORI DE SERVER, TRANSMISII ERONATE SAU TRANSMISII REDIRECTIONATE, DECONECTAREA CONEXIUNII LA INTERNET, INTRERUPERI IN TRANSMITEREA SAU RECEPTIA NUMARULUI DE COMANDA SAU, ORICE VIRUS DE CALCULATOR SAU ALTE DEFECTE TEHNICE, UMANE SAU DE NATURA TEHNICA.

FARA LIMITARE LA CELE DE MAI SUS, NICIO GARANTIE SAU ASIGURARE NU ESTE FURNIZATA (I) IN LEGATURA CU ACCEPTAREA CERERII, (II) CA UTILIZATORUL VA PRIMI CEL MAI MIC PRET DISPONIBIL PENTRU BUNURILE SI/SAU SERVICIILE DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI WEB, (III) REFERITOR LA DISPONIBILITATEA PRODUSELOR SI/SAU SERVICIILOR PE ACEASTA PAGINA WEB SAU, ACOLO UNDE ESTE APLICABIL, LA ORICE PREZENTARE LA FURNIZOR SAU LA SEDIUL FURNIZORULUI, SAU (IV) REFERITOR LA REZULTATELE CARE POT FI OBTINUTE DIN UTILIZAREA ACESTEI PAGINI WEB.

Varsta minima

Persoanele mai mici de 21 de ani nu pot utiliza sau folosi orice serviciu disponibil pe aceasta pagina web.

Limitare generala a raspunderii

IN MASURA PERMISA DE LEGE, IN NICIUN CAZ RentACarClujNapoca.com, INCLUZAND OFITERII, DIRECTORII, ANGAJATII, REPREZENTANTII, FILIALELE, AFILIATII, DISTRIBUITORII, FURNIZORII, LICENTIATORII, AGENTII SAU ALTII IMPLICATI IN CREAREA, SPONSORIZAREA, PROMOVAREA, SAU ALTFEL A LUCRA LA DISPONIBILITATEA PAGINII WEB SI A CONTINUTULUI SAU (IN MOD COLECTIV 'PARTI PROTEJATE'), VOR FI RASPUNZATORI CATRE ORICE PERSOANA SAU ENTITATE ORICARE AR FI EA PENTRU ORICE PIERDERE DIRECTA, INDIRECTA, ACCIDENTALA, SPECIALA, EXEMPLARA, COMPENSATORIE, IN CONSECINTA, SAU DAUNE INTERESE SAU ORICE ALTFEL DE DAUNE, INCLUZAND DAR NELIMITANDU-NE LA: (I) PIERDEREA BUNAVOINTEI, PROFITULUI, INTRERUPEREA ACTIVITATII, DATE SAU ALTE PIERDERI INTANGIBILE; (II) INCAPACITATEA DE A UTILIZA, UTILIZAREA NEAUTORIZATA, PERFORMANTA SAU NEPERFORMANTA PAGINII WEB; (III) ACCESUL NEAUTORIZAT LA MODIFICAREA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA SAU LA TRANSMITEREA ACESTORA; (IV) FURNIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A FURNIZA ORICE SERVICIU; (V)ERORI SAU GRESELI CONTINUTE IN PAGINA WEB SAU ORICE ALTA INFORMATIE, SOFTWARE, PRODUS, SERVICIU SI GRAFICA ASOCIATA OBTINUTA DIN CADRUL ACESTEI PAGINI WEB; (VI) ORICE TRANZACTIE INTRODUSA PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI WEB; (VII) ORICE ALTE DAUNE INCLUZAND DAUNE PRODUSE CALCULATOARELOR SAU SISTEMULUI CALCULATOARELOR CAUZAT DE VIRUSI SAU ORICE ALTE COMPONENTE DISTRUCTIVE, IN TIMPUL SAU DIN CAUZA ACCESULUI SAU UTILIZARII ACESTEI PAGINI WEB SAU A ORICAREI ALTE PAGINI WEB CATRE CARE FURNIZAM LEGATURI WEB; SAU (VIII) DAUNE ALTFEL REZULTATE DIN UTILIZAREA PAGINII WEB, ORICE INTARZIERE SAU IMPOSIBILITATEA DE A UTILIZA ACEASTA PAGINA WEB, SAU ORICE INFORMATIE, PRODUSE, SAU SERVICII OBTINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI WEB. LIMITAREA RASPUNDERII SE APLICA INDIFERENT DE FORMA DE ACTIUNE, FIE BAZATA PE CONTRACT, PREJUDICIU, NEGLIJENTA, RASPUNDERE STRICTA SAU ALTFEL, CHIAR DACA O PARTE PROTEJATA A FOST SAU NU AVERTIZATA DE POSIBILITATEA UNOR DAUNE. In plus, in masura permisa de lege, sunt de acord ca nicio responsabilitate nu poate fi imputata Partilor Protejate pentru orice dauna si/sau intarziere din cauza anularii furnizorului, lipsuri, boala, furtisag, conflicte de munca, faliment, carantina, restrictii guvernamentale, vreme, acte de terorism sau cauze care nu sunt in controlul Partilor Protejate. Nicio responsabilitate nu este acceptata pentru orice cheltuiala suplimentara, omisiuni, intarzieri, redirectionarea sau acte ale autoritatilor guvernamentale. Nicio Parte Protejata nu poate fi trasa la raspundere pentru orice incalcare de catre furnizor a oricarei garantii, incluzand dar nelimitandu-ne la, garantii implicite pentru un scop precis de comercializare, nicio parte protejata nu nu poate fi responsabila pentru orice delict al furnizorului (incluzand orice raspundere delictuala), cu privire la orice produs si/sau servicii disponibile prin intermediul acestei pagini web. Nicio parte protejata nu poate fi raspunzatoare pentru esecul furnizorului de a se conforma acestui acord nici pentru esecul furnizorului de a se conforma legislatiei in vigoare.

in cazul in care, in ciuda celor de mai sus, o parte acoperita este gasita raspunzatoare pentru orice pierderi sau daune legate de utilizarea acestei pagini web, Utilizatorul este de acord ca raspunderea acestei parti in niciun caz nu poate sa depaseasca suma totala de plata pentru achizitia acelui serviciu folosind RentACarClujNapoca.com pentru a face aceasta cerere.

Despagubiri

Sunteti de acord sa aparati si sa despagubiti RentACarClujNapoca.com, afiliatii acestuia, si/sau respectivii furnizori si oricare dintre ofiterii, directorii, angajatii si agentii impotriva oricaror pretentii, cauze de actiune, cereri, recuperari, pierderi, daune, amenzi, penalitati, sau alte costuri ori cheltuieli de orice natura, inclusiv dar fara a se limita la, onorarii juridice sau de contabilitate, aduse (i) de dumneavoastra sau in numele dumneavoastra in exces a datoriei descrise mai sus, in limitele permise de lege; sau (ii) de catre terti ca urmare a: a) incalcarea de catre dumneavoastra a acestui acord, b) incalcarea de catre dumneavoastra a oricaror legi sau drepturi ale tertilor; sau c) utilizarea de catre dumneavoastra a acestei pagini web prin incalcarea termenilor si conditiilor stabilite prin acest document.

Parti terte

Daca folositi aceasta pagina web sa faceti cereri pentru sau in numele unei terte parti ('Terta Parte'), ca membru de familie sau insotitor in calatorie, sunteti responsabil pentru orice eroare in acuratetea informatiilor furnizate in conexiune cu utilizarea lor. In plus, trebuie sa informati terta parte de toti termenii si conditiile aplicabile la toate produsele si serviciile achizitionate prin intermediul acestei pagini web incluzand toate regulile si restrictiile aplicabile. Fiecare utilizator folosind aceasta pagina web pentru sau in numele unei terte parti este de acord sa despagubeasca si sa protejeze fiecare impotriva oricaror pierderi, daune, cereri (incluzand costurile de aparare), cu privire la partea terta sau a utilizatorului care nu este in masura sa indeplineasca oricare din obligatiile sale descrise anterior. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru orice cerere efectuata inclusiv pentru plata totala si a obligatiilor de performanta.

Legaturi catre alte pagini web sau servicii

In masura in care aceasta pagina web contine legaturi catre servicii si produse din afara sa, orice nelamuriri cu privire la astfel de servicii sau resurse ar trebui sa fie indreptate catre furnizorul de serviciu sau resursa exterior. RentACarClujNapoca.com nu monitorizeaza sau controleaza paginile web catre care furnizeaza legaturi si nu este raspunzatoare pentru acuratetea, completitidinea, fiabilitatea sau disponibilitatea oricarui continut afisat sau distribuit, sau produse ori servicii disponibile pe aceste pagini web. Daca alegeti sa accesati orice pagina web a unei terte parte, faceti acest lucru pe riscul dumneavoastra. Prezenta unei legaturi catre pagina web a unei terte parte nu constituie sau implica aprobarea RentACarClujNapoca.com, sponsorizarea sau recomandarea tertului, sau a continutului acestuia, produse sau servicii continute, sau disponibile prin intermediul paginii web a acestui tert.

Modificarea/Incetarea utilizarii

RentACarClujNapoca.com isi rezerva dreptul, la discretia sa, sa modifice, suspende sau termine furnizarea aceastei pagini web si/sau a unei portiuni incluzand orice serviciu sau produs disponibil, si/sau profilul de utilizator, parola, sau dreptul de utilizare a acestei pagini web, sau orice parte a acestuia, in orice moment, fara niciun motiv sau fara o notificare. In caz de reziliere, veti fi in continuare legat de obligatiile prevazute de prezentul acord, precum si orice termeni suplimentari, inclusiv garantiile efectuate, si de limitarile si derogarile de responsabilitate. Aditional, RentACarClujNapoca.com nu va fi raspunzator catre dumneavoastra sau catre orice alti terti pentru rezilierea sau terminarea accesului catre aceasta pagina web.

Erori in furnizarea pretului

Ne straduim sa publicam si sa mentinem preturile si informatiile corecte oentru serviciile oferite. Furnizorii nostri ne furnizeaza preturile si informatiile legate de aceste servicii. In cazul in care, totusi, un serviciu este listat sau furnizat noua la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unei erori de tipar sau alte erori in prezentarea pretului sau informatiilor despre servicii primite de la distribuitori, ne mentinem dreptul de a anula sau refuza orice cerere plasata pentru acel serviciu. Vom avea dreptuil de a refuza sau anula orice astfel de cerere chiar daca aceasta a fost confirmata si/sau avansuri au fost incasate. Daca s-au incasat deja avansuri pentru serviciile solicitate si cererea a fost anulata datorita informatiilor incorecte primite de la furnizori, va vom rambursa avansul incasat.

Notificarile Electronice

In masura in care vom avea nevoie sa va contactam, sunteti de acord ca putem face acest lucru prin orice mijloace electronice, inclusiv, dar nu limitat la comunicatii postate pe acest site sau prin posta electronica.

Legaturi Web

Cu exceptia cazului permis in mod expres, niciun site nu poate avea nicio legatura catre orice pagina de dincolo de pagina de start a acestui site sau portiune a acestui site sau orice pagina web sau material disponibil, nici nu poate introduce in niciun e-mail orice legatura catre acest site in scopuri comerciale fara acordul expres scris al RentACarClujNapoca.com.

Alte puncte

Legendele din prezentul acord sunt doar pentru comoditate, si nu face, in orice mod, limiteaza sau altfel defini termenii si dispozitiile prezentului acord.

Prezentul acord, si partile conexe ale acestuia cu privire la fiecare serviciu reprezinta intregul acord intre dumneavoastra si fiecare parte acoperita cu privire la utilizarea dumneavoastra a acestui site si prevaleaza orice alte declaratii, reprezentari sau versiuni anterioare ale acestor Termeni si Conditii care au fost expuse anterior pe site. Ne rezervam dreptul de a modifica, revizualiza sau adauga puncte noi acestui acord din timp in timp prin simpla publicare in acest loc. Utilizarea in continuare a acestui Site va fi in conformitate cu termenii si conditiile in vigoare in momentul utilizarii site-ului. Anumite prevederi ale acestui Acord pot fi inlocuite de prevederi legale sau conditii disponibile in alta parte pe acest site si care vor fi aduse in mod adecvat in atentia dumneavoastra. In cazul in care orice prevedere a acestui Acord devine inaplicabila sau nula, aceasta prevedere va fi, totusi, aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, iar o astfel de decizie nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricarei alte prevederi. In masura permisa de legislatia in vigoare, legea din Romania reglementeaza prezentul Acord si sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive a tribunalului situat in judetul Iasi, municipiul Iasi, Romania, in toate intrebarile si controversele care pot decurge din utilizarea de catre dumneavoastra a acestui Site si a prezentului Acord. In masura permisa de legislatia in vigoare, orice cerere sau motiv al actiunii care rezulta din sau in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a acestui Site si/sau acest Acor trebuie sa fie introdusa in termen de maxim 2 (doi) ani de la data la care a aparut.

Restrictii de Inchiriere

Inchirierea de vehicule disponibila prin intermediul acestui site face obiectul unor contracte de inchiriere standard ale companiilor de inchirieri auto, contracte care vor fi completate de catre tine in momentul preluarii unui vehicul.

Costuri pentru Taxe si Servicii

In legatura cu facilitarea tranzactiei de inchirieri auto, va vom furniza o defalcare a taxelor, impozitelor, etc. care se pot aplica la tranzactie. Noi nu va vom taxa pentru aceste impozite, taxe sau suprataxe insa, furnizorul, va va taxa in momentul in care preluati masina.

In momentul in care inchiriati masina, furnizorul de inchirieri auto va va oferi la nivel local contractul cu termenii si conditiile de inchiriere. Daca nu acceptati termenii si conditiile furnizorului, nicio restituire a avansurilor platite pentru inchiriere nu va fi posibila.

Plati Online

Toate rezervarile de inchirieri auto confirmate, pot fi platite Online, prin intermediul procesatorului nostru de plata TwisPay, folosind orice card de debit sau credit. Din pacate, doar serviciile de inchirere auto se pot plati online, garantia/depozitul urmand sa se achite in numerar sau prin transfer folosind Revolut deoarece in mai mult de 98% din situatii, garantia/depozitul este restituit in aceeasi valoare cu cea cand a fost constituit.

Dupa ce o rezervare a fost platita, aceasta se poate modifica sau anula. Daca suma ce urmeaza a fi platita, dupa modificare, este mai mica decat suma achitata inainte de modificare, pagina web va initia in mod automat rambursarea valorii incasate in plus. Daca rezervarea este anulata in timpul perioadei in care anularea/modificarea nu este posibila fara plata unei penalitati, o penalitate va fi retinuta in mod automat si diferenta va fi rambursata in mod automat. Toate sumele platite online sunt realizate in RON folosint conversia valutara furnizata de Banca Nationala si rotunjind superior la ordinul zecilor.

Furnizarea autoturismelor

Companiile de inchirieri auto isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea catre orice persoana care este considerata nepotrivita sa conduca sau nu indeplineste conditiile de eligibilitate necesare. Noi nu vom fi raspunzatori pentru nerealizarea aranjamentelor de calatorie, nici pentru orice restituire, compensare sau alte costuri pe care dumneavoastra, locatarul, e posibil sa le platiti intr-un astfel de caz.

text